Az öngyilkos cipőfűző blogja

Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem.

Az öngyilkos cipőfűző blogja

Többszörös öngyilkossági kísérletet elkövető ifjú keresi hozzá illő párját. Jelige: "Meghalok érted!"

Kipróbálnál egy új játékot? Na, akkor katt a képre, és kezdődjék a szórakozás :)

 

league_of_legends_rope_skipping_gif_by_mizoreame-d6k1w9b.gif

Ingyen pénz a Pokerstrategytől! Katt a képre, és kezdj el pókerezni, ingyen, valós pénzért!

Regisztrálj a 888poker termébe, és most 88$-t kapsz.Katt a képre, és induljon a pókerparty!

tumblr_mlefm6o70u1qbogk6o1_400.gif

EZ megtörtént

A Kentucky állambeli Louisville-ben Barry Kemp 5005 év börtönbüntetést kapott többrendbeli fegyveres rablásért. Az elítélt enyhítésért folyamodott a bírósághoz, és a bíró végül együttérzően lecsökkentette a büntetését 1001 évre.

Nagyon megszívta

  Egy tolvaj benzint akart lopni egy lakókocsiból, de a kocsi gazdája meghallotta a motoszkálást és kihívta a yardot. A kiérkező rendőrök egy sokkos állapotban lévő embert találtak a földön egy hatalmas tócsa fekália közepén. Az idióta bűnöző csak arra lett figyelmes, hogy amikor megszívta a csövet, a szokásosnál sokkal nagyobb adag folyadék indult meg a szájába. A lakókocsi tulajdonosa eltekintett a feljelentéstől. Saját bevallása szerint azért, mert ilyen jót még az életben nem nevetett. Szerencsétlen fickó a wc-tartályt csapolta meg.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ősszlovákok...avagy elnézést kívánok! Történelmi áttekintés (egy kis sóval meg cukorral) II.rész

2014.04.05. - DoktorSSJ 2 komment

Nos, mint olvashattuk, a Nagyszlovák Állam közel sem volt olyan egységes, mint amilyennek a történészek állítják. A szlov-mínoszi háború után az ókori szlovákok új ellenséggel álltak szemben : ők voltak az ukrok. Felmerül a kérdés, kik is lehettek ők, és honnan jöttek? A válasz nagyon egyszerű. Az ukrok őshazájukat a mai Kárpátalja és Galícia területe közé tették. Maguk az ukrok Arkagyijtól (i.e. 2204 - i.e 2148) származtatják magukat, aki az egyik guatemalai szlovák tartomány vezetője volt. Radomír azt írta róla : " Arkagyij az egyik legműveltebb ember volt,  nagyon okos volt, és emellett vitézi ereje kiemelkedő volt.Úgy tartották,  olyan volt mint a toronyóra: nem túl pontos, de nagyot üt. Sokan parasztnak tartották kiskorában, de ő mindig azt mondta, hogy ő nem paraszt, ő agrár-csemete."

38364.jpgEllenlábasai összeesküvést szerveztek ellene, ezért menekülni kényszerült, így jutott el hajóval Európsky Priestor (újabb szlovák tartomány, a mai Európa) területére.Eljutott egészen Közép - Kelet Európskyig, itt pedig letelepedett népes családjával együtt, majd államot alapított, amelynek címere egy kecskebékából kivont dns mintázat volt . Feltűnt ez a szlovák királynak, - ha megbízunk Radiszló Radomír "Slávny slováci život" krónikájában, amelyet ekkor a feltevések szerint Skrbsk Vladska szerkesztett -, a szlovák király Casimir volt (i.e.2236-i.e 2141).Casimir terve a krónika szerint az volt, hogy ezen a területen murnyókagyárat épített az ESZGYÉSZ segítségével, közvetítésével (Etióp Szlovák Gyárépítők Szövetsége), ám de ezt Arkagyij megakadályozta azzal,hogy elfoglalta a környező területeket,  és megalapította az Ukr Birodalmat. Így kénytelen volt a két ősszlovák államalakulat egyezséget kötni, a háború elkerülése végett, így hát Arkagyij az államát a szlovák birodalomba olvasztotta, de megmaradt annak vezére.Ennek emlékére, befogtak egy mammutot, amelyet ősi szlovák szokás szerint elkészítettek, hatalmas ünnepi vacsorát ültek meg, majd az egyik mammutcsontra felvésték az Arkagyik államának feltehetőleges térképét. A napokban találták meg ezeket a csontokat, az ukrán történészek egyértelműen azt próbálják bebízonyitani, hogy ez az ukrán állam térképe, ám szlovák történészek azonnal megcáfolták ezt a kijelentést, hiszen a csont hátoldalán egy vésetben ősi szlovák nyelvi jeleket találtak, amelynek megfejtése után megtudták, hogy mi van odaírva. A következő volt : Made in China. Ez alapból cáfolat.   Na de vissza a történelemhez.
Így jött létre az első ókori autonóm köztársaság, és ezzel az ókor első föderációs állama.
Nyolv évszázados béke után azonban a dél - amerikai szlovák befektetők rájöttek arra,hogy a murnyóka már nem kifizetődő, és kivonták a tőkét a területről, ezért az ukrok, ez a szlovák kisebbség drasztikus lépéshez folyamodott, és.....

A következőkben megtudhatjátok hogy a szlovák testvérnépek hogyan oldják meg ezt a konfliktust, legyA110327_P29_HISTORY.JPGetek türelemmel, ha tetszett, nyomj egy lájkot, hogy lássam : volt értelme, és mosolyt csalt az arcodra  :)

Címkék: történelem gyár paraszt kisebbség szlovákok mammut birodalom Európa Kárpátalja China Galícia Ókor ukr dél - amerika Föderáció Arkagyij Európsky Casimir Etióp Kecskebéka Murnyóka szlov testvérnép

A bejegyzés trackback címe:

https://mamerd.blog.hu/api/trackback/id/tr985953784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József Bancsó 2014.05.31. 10:00:45

Így már kezd körvonalazódni elöttem a Nagyszlovák történelem és mitugrász magyarként szégyenszemre sütöm lefele a szemeimet, hogy mi a fenét is keresünk mi itt a Kárpát -medencében! Apropó, mit tudunk 13. Honzátkóról, a Nagyszlovák királyról, aki annak idelyén népes hadával és udvartartásával, fehér lovon bevonult Ős Bratislava területére a Dunaj jobb és bal partján, majd kardját a földbe szúrva Kijelentette, hogy itt lesz a Főváros! Merthogy a Coloradó és a Tien San között e pont van félúton!

DoktorSSJ 2014.05.31. 12:28:19

Nagyon örülök,hogy felvetetted ezt a kérdést, hiszen nemsokára érkező következő történetíró tanulmányomban a Honzatkó-legendáról is lesz szó, természetesen minden a korabeli forrásokra lesz lehivatkozva! :)
süti beállítások módosítása